Informationer

Ole Rømer Distrikt

Du er landet på KFUM Ole Rømers hjemmeside.

 

Den er ikke stor og prangende, men den kan vokse efter behov. Såfremt du har gode forslag til hvad vi skal gøre bedre, så kontakt distriktets stab med dit forslag.

Herved er der en chance for at det vil ske, uden vi dog vil love for meget.

 

Ellers må du tage den som den nu engang er.

 

I menu bjælken foroven har du direkte adgang til de enkelte punkter. Håber at du trods alt kan bruge den til noget.

Kontakt til Ole Rømer Distrikt.

 

Du kan kontakte Ole Rømer Distrikt via den email som står anført i foden af siden. Mailen vil går ind i webmasterens postkasse og vil hurtigst muligt derefter blive sendt videre til relevant person.

 

Med tiden får vi måske en formular tilknyttet, men det vil være afhængig af hvorvidt interessen er til stede.

Nyhed:

Vi har fået en blog.

 

Se på dette link. Blog

 

Dette er hjemmesiden for KFUM Spejdernes distrikt "Ole Rømer". Distriktet er hjemhørende i det københavnske område på vestegnen.

Hjemmesiden er oprettet 2004. Efter en periode med en ny og avanceret hjemmeside har jeg nu valgt at nedlægge denne (2007-2012).Årsagerne er blandt andet at der ikke er nogen som brugte den, kombineret med at det er et stort arbejde blot at holde en hjemmeside ”opdateret” så den i det mindste virker.

 

Sidste del består i at der dagligt blev modtaget 10 – 15 mails angående oprettelse af nye brugere (som ikke var relevante) samt diverse reklame spammeres angreb på siden. Jeg gider ikke bruge tid på at frasortere brugere og indlæg for diverse medikamenter og sex tilbud.

 

Endnu engang er siderne derfor lavet komplet om. Siderne laves med de værktøjer som vores web udbyder har liggende. Så må tiden vise om de kan hvad vi har brug for.

Hjemmesiden fremstår derfor i en ny og ændret stil.

 

KFUM Ole Rømer Distrikt. Kontakt: admin@kfumoleroemer.dk